Είστε μεταπωλητής? Συνεργαστείτε μαζί μας!

Στην Xpatit νοιαζόμαστε για τους συνεργάτες μας. Αποτελούν σημαντικό κρίκο της αλυσίδας από εμάς μέχρι τον τελικό ιδιοκτήτη του hotspot, ο οποίος χρειάζεται υποστήριξη. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να συνεργαστείτε μαζί μας. Σπάστε το κατεστημένο των παραδοσιακών και χαμηλών δυνατοτήτων και απόδοσης, hotspot. Τραβήξτε την προσοχή της αγοράς και των πελατών σας με την επαναστατική αυτή πρόταση. Αυξήστε άμεσα το πελατολόγιο σας και τους επιχειρηματικούς σας στόχους, προσφέροντας επαναστατικές λύσεις. Γίνετε συνεργάτης μας.

Μετάδοση τεχνογνωσίας βήμα προς βήμα, άμεση υποστήριξη και εμπορική συνεργασία, είναι τα σημαντικότερα επιχειρηματικά πλεονεκτήματα που σας προσφέρουμε. Ενταχθείτε στο πανελλαδικό δίκτυο μεταπωλητών μας, αντιπροσωπεύοντας και μεταπουλώντας στην περιοχή σας τις υπηρεσίες που προσφέρει το επαναστατικό αυτό σύστημα. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα με τα οφέλη και πλεονεκτήματα που σας έχουμε εξασφαλίσει:
hsnm certification

Δυνατότητα πιστοποιημένου συνεργάτη με εκπαιδευτικά σεμινάρια για μετάδοση της τεχνογνωσίας προϊόντος και ορθών μεθόδων επίλυσης προβλημάτων.
hsnm training

Υποστήριξη της εμπορικής στρατηγικής σας, παρουσίαση του προϊόντος και μάρκετινγκ, στοχοποίηση, προώθηση και επικοινωνιακή στρατηγική για προσέλκυση νέων πελατών.
hsnm test

Δυνατότητα καθοδηγούμενης από εμάς παραμετροποίησης του προϊόντος για να οργανώσετε σωστά, να παρουσιάσετε και να πουλήσετε το προϊόν.
hsnm update

Ενημερώσεις προϊόντος σε πραγματικό χρόνο για να τις δοκιμάσετε και να μπορέσετε να τις προωθήσετε στους υποψήφιους πελάτες σας.
hsnm benefit

Ειδικές τιμές μεταπωλητών και επιπλέον εκπτώσεις σε bundles προϊόντων, για το ξεκίνημα της αποδοτικής μας συνεργασίας με τον καλύτερο τρόπο.
hsnm report

Περιοδικές αναφορές των πωλήσεων και δυνατότητα ανταπόδοσης, ώστε να επιτευχθούν υψηλότερες ευκαιρίες εισοδήματος.
Η εταιρική σας "αξία" θα αυξηθεί κατακόρυφα. Βασιζόμαστε στην υγιή συνεργασία μαζί σας και ευελπιστούμε να την κάνουμε όσο το δυνατό πιο αποδοτική και συμφέρουσα. Δημιουργήστε χαρούμενους πελάτες - χρήστες με το HS Network Manager. Γίνετε μέλος του δικτύου μεταπωλητών μας. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν τη συνεργασία μας!

Σας περιμένουμε. Ζητήστε μας άμεσα τον τιμοκατάλογο μεταπωλητών
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.