Προσωπικά Δεδομένα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, ορίζει το πως η εταιρεία Xpatit χρησιμοποιεί και προστατεύει τις πληροφορίες που οι χρήστες αυτού του ιστοτόπου παρέχουν κατά τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας.
Η Xpatit, δεσμεύεται και βεβαιώνει ότι τα προσωπικά σας δεδομένα είναι προστατευμένα. Όταν σας ζητείται να παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες μέσω των οποίων ταυτοποιείστε κατά τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας, σας διαβεβαιώνουμε ότι οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται όπως περιγράφεται στην παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Η Xpatit δύναται να αλλάξει την πολιτική αυτή ενημερώνοντας την σε αυτή την ιστοσελίδα. Θα πρέπει να επισκέπτεστε τακτικά την παρούσα σελίδα ώστε να είστε βέβαιοι ότι τυχόν αλλαγές που έχουν προκύψει στην παρούσα πολιτική, σας βρίσκουν σύμφωνους. Η πολιτική αυτή είναι ενεργή από 18/05/2015.
Τι συλλέγουμε?
Είναι πιθανό να συλλέξουμε τις παρακάτω πληροφορίες:
Όνομα εταιρείας.
Πόλη.
Χώρα.
Επάγγελμα.
Διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (E-mail).
Τηλέφωνο.
Διεύθυνση ιστοτόπου (Url).
Πως χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε?
Ζητάμε τις παραπάνω πληροφορίες, στην προσπάθεια μας να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες και συγκεκριμένα για τους παρακάτω λόγους:
Τήρηση εσωτερικού αρχείου.
Πιθανά χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες αυτές για βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών μας.
Πιθανά σε περιοδικά διαστήματα αποστείλουμε προωθητικά e-mails σχετικά με νέα προϊόντα, ειδικές προσφορές ή άλλες πληροφορίες τις οποίες πιστεύουμε ότι πιθανά βρείτε ενδιαφέρουσες, χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση e-mail που μας δηλώσατε.
Πιθανά χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες αυτές για να έρθουμε σε επαφή μαζί σας με σκοπό την έρευνα αγοράς ή για να παραμετροποιήσουμε την τρέχουσα ιστοσελίδα με βάση τα ενδιαφέροντα σας. Πιθανά επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail, τηλεφώνου, fax ή αλληλογραφίας.
Ασφάλεια
Δεσμευόμαστε και βεβαιώνουμε ότι οι πληροφορίες σας είναι ασφαλής. Με στόχο να αποφύγουμε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή διαρροή, έχουμε χρησιμοποιήσει κατάλληλες φυσικές, ηλεκτρονικές και διαχειριστικές διεργασίες για να διαφυλάσσουμε και να ασφαλίζουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε online.
Υπέρ-σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους (links)
Ο ιστότοπος μας πιθανά περιέχει συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες σχετικού θέματος. Παρόλα αυτά, με το που χρησιμοποιήσετε τους συνδέσμους αυτούς για να φύγετε από την ιστοσελίδα μας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν έχουμε υπό έλεγχο τις ιστοσελίδες αυτές. Ως εκ τούτου, δε μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για την προστασία του απορρήτου τυχόν πληροφοριών τις οποίες πιθανά παρέχετε κατά τη διάρκεια τς επίσκεψης σας στις ιστοσελίδες αυτές στις οποίες δεν ισχύει η παρούσα πολιτική. Θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί και να μελετήσετε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων που ισχύει στις ιστοσελίδες αυτές.
Χειρισμός των προσωπικών πληροφοριών σας
Μπορείτε να επιλέξετε να απαγορεύσετε τη συλλογή ή χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών με κάποιον από τους ακόλουθους τρόπους:
Όταν σας ζητείται να συμπληρώσετε μια φόρμα στην ιστοσελίδα, ψάξτε για την επιλογή που μπορείτε να επιλέξετε ώστε να επισημάνετε το ότι δεν επιθυμείτε οι πληροφορίες σας να χρησιμοποιηθούν από κανέναν για άμεσους διαφημιστικούς σκοπούς.
Εάν έχετε στο παρελθόν συμφωνήσει στη χρήση από πλευράς μας των προσωπικών σας πληροφοριών για άμεσους διαφημιστικούς σκοπούς, μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή γράφοντας μας ή στέλνοντας μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
Δεν θα πουλήσουμε, διανείμουμε ή παρέχουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτους εκτός αν έχουμε την άδεια σας ή αν ο νόμος απαιτεί να γίνει κάτι τέτοιο.
Μπορείτε να μας ζητήσετε λεπτομέρειες σχετικά με πληροφορίες  σας που κατέχουμε. Εάν επιθυμείτε να λάβετε αντίγραφο των πληροφοριών σας που διατηρούμε, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
Εάν πιστεύετε ότι κάποια από τις πληροφορίες σας που διατηρούμε είναι λάθος ή ελλειπής, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε email το συντομότερο δυνατό στην παραπάνω διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Θα προβούμε σε άμεση διόρθωση της όποια πληροφορίας σας βρεθεί πως είναι λανθασμένη.