Πιστοποιημένο σύστημα χρεώσεων για Hotspot 

Ελεύθερη ή επί πληρωμή υπηρεσία Hotspot?  Ότι και να θέλετε, με το HS Network Manager είστε σίγουροι για τους ασφαλής και στα μέτρα σας, τρόπους πληρωμής.

Χωρίς αμφιβολίες, οι συναλλαγές ελέγχονται και καταγράφονται συνολικά, τόσο σε τοπικό, όσο και στο συνολικό δίκτυο παροχής υπηρεσιών.

Οι επιλογές είναι πολλές και οι πιο αποτελεσματικοί και πιστοποιημένοι τρόποι πληρωμής με τους οποίους είναι συμβατό το HSNM είναι:
 

hotspot cardΠροπληρωμένες κάρτες (Voucher)

Η διαχείριση των προπληρωμένων καρτών, επιτρέπει τη δημιουργία Voucher προσαρμοσμένων στις ανάγκες σας. Η επιλογή αυτή είναι άμεσα διαθέσιμη στο επίπεδο διαχείρισης του διευθυντή του hotspot και είναι πολύ απλή στη χρήση.

Ακολουθήστε τις οδηγίες ώστε να προσθέσετε τα voucher στο domain ή/και το hotspot για το οποίο δημιουργήθηκαν. Οι πληροφορίες (πολιτική και προϊόν) εμφανίζονται αυτόματα. Παρέχεται η δυνατότητα προσαρμογής του Voucher με φόντο και πληροφορίες της επιλογής σας. Εκτυπώστε τα voucher σε χαρτί τις επιλογής σας σε ένα κοινό εκτυπωτή Ink jet ή laser.

Το ποσοστιαίο έσοδο % μεταξύ των ρόλων διανέμεται όταν ο τελικός  χρήστης εισάγει στο σύστημα τις πληροφορίες του Voucher κατά το login.
 

paypal hotspotΠληρωμή με λογαριασμό PayPal

Ξεκινώντας ακόμη και από τις γενικές επιλογές, παρέχεται η δυνατότητα να οριστεί στο σύστημα, γενικός λογαριασμός PayPal ως αποδέκτης εσόδων και πληρωμών στην πλατφόρμα.

Η επιλογή αυτή (ορισμός χωριστού λογαριασμού PayPal) όμως είναι επίσης διαθέσιμη για μεταπωλητές και διευθυντές και είναι συνδεδεμένη με τη λειτουργικότητα της ποσοστιαίας % απόδοσης εσόδων μεταξύ των ρόλων. προκειμένου να δοκιμαστεί η ορθή λειτουργία πληρωμής μέσω PayPal, το HS Network Manager παρέχει τη δυνατότητα χρήσης test PayPal account για δοκιμές πριν τη δημοσίευση της πλατφόρμας Hotspot και την κανονική λειτουργία της. Ασφαλές και αξιόπιστο, το PayPal εγγυάται πληρωμές σε πραγματικό χρόνο και κατά συνέπεια άμεση ενεργοποίηση λογαριασμού και σύνδεση του τελικού χρήστη στο διαδίκτυο.