Εκεί που η υπηρεσία  «hotspot» γίνεται πραγματικότητα!

Το HS Network Manager αποτελεί βραβευμένη λύση accounting (διαχείρισης λογαριασμών) και billing (χρέωσης) για εφαρμογές  hotspot and PPPoE. Όχι απλά μια επαγγελματικής χρήσης όλα σε ένα λύση, αλλά μια ολοκληρωμένη διαχείριση δικτυακού Hotspot η οποία απογειώνει την υπηρεσία, κάνοντας την ακόμη πιο εντυπωσιακή στα μάτια του τελικού χρήστη.

Το σύστημα αυτό δεν είναι ένα firewall ή ένας router. Το HSNM είναι μια επαγγελματική λύση που παρέχει λειτουργική επέκταση των υπαρχουσών δομών δικτύου.

Αποτελεί λύση κατάλληλη για όλες τις ανάγκες WiFi, μικρές ή μεγάλες. Έξυπνη λύση Hotspot με υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στα χέρια σας. Το HS Network Manager δεν απαιτεί χρονοβόρες εγκαταστάσεις ή παραμετροποιήσεις. Είναι μια λύση «με το κλειδί στο χέρι» η οποία μπορεί εύκολα να παραμετροποιηθεί και να ενσωματωθεί στο υπάρχον δίκτυο σας.

Ας δούμε το που απευθύνεται το HS Network Manager

Το HS Network Manager μπορεί να καλύψει μια μεγάλη γκάμα επαγγελματικών ή εταιρικών αναγκών:

hotspot manager

  1. Φιλοξενία – Εστίαση: Είναι πολύ σημαντικό να παρέχεις μια εντυπωσιακή υπηρεσία. Οι επισκέπτες έχουν την ανάγκη να συνδέονται και να πλοηγούνται στο Internet όπου κι αν βρίσκονται. Οι εγκαταστάσεις φιλοξενίας και εστίασης, όπως ξενοδοχεία, θέρετρα, ενοικιαζόμενα δωμάτια, camping, εστιατόρια, νυχτερινά κέντρα, εγκαταστάσεις σε παραλίες, όπως beach bars κλπ μπορούν να χρησιμοποιήσουν "έξυπνα" την προσφορά τους (Παροχή Internet) μέσω  της χρήσης μιας αξιόλογης διαχείρισης δικτυακού Hotspot και είμαστε βέβαιοι ότι  η χρήση του HSNM σε τέτοιου τύπου εγκαταστάσεις φιλοξενίας και εστίασης, θα ανταποκριθεί πλήρως στις προσδοκίες σας!
  2. Δημόσια Δίκτυα: Μικρές και μεγάλες πόλεις είναι έτοιμες να υποδεχτούν την εμπειρία «shared network». Χωρίς όρια πλέον για πολίτες και επισκέπτες οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν και να παραμείνουν σε επαφή με την τοπική κοινότητα. Δημόσιοι χώροι  που συγκεντρώνουν μεγάλη επισκεψιμότητα πληθυσμού όπως σταθμοί, αεροδρόμια, πλατείες και κεντρικοί δρόμοι, μπορούν να είναι συνδεδεμένοι έτσι ώστε να προσφέρεται μια σταθερή υπηρεσία  WiFi. Τίποτε καλύτερο από HSNM Δημόσιο  hotspot για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.
  3. Εκπαίδευση: Σχολεία, Πανεπιστήμια, μαθητές – φοιτητές που θέλουν να μένουν συνδεδεμένοι και να ανταλλάσουν πληροφορίες, να μελετούν, να διασκεδάζουν και να επικοινωνούν μεταξύ τους. Η πλατφόρμα διαχείρισης Hotspot HSNM σας δίνει την δυνατότητα διαχείρισης που απαιτείται.
  4. Δημόσιες Υπηρεσίες: Το HSNM αποτελεί την καλύτερη λύση διαχείρισης για εγκαταστάσεις hotspot σε κυβερνητικούς και δημόσιους οργανισμούς όπου απαιτείται συνεχής, εγγυημένη και υψηλής απόδοσης συνδεσιμότητα και ροή - ανταλλαγή πληροφοριών με τους πολίτες.

Ποιος μπορεί να είναι ο ιδιοκτήτης του HSNM ?

Το HSNM μπορεί να προσαρμοστεί σε μία μεγάλη γκάμα δικτυακών αναγκών. Internet Service Providers (ISP and WISP), Network operators και system integrators, θα μπορούσαν όλοι να ψάχνουν τη λύση αυτή.

Για αυτό το λόγο το HSNM, για να καλύψει τις διαφορετικές  ανάγκες, προσφέρει εξειδικευμένες  λύσεις π.χ. μικρές επιχειρήσεις: HSNM XS version και HSNM Cloud SaaS (Software as a Service).

Μία απλή λύση για διαχειριστές δικτύων χώρων εστίασης, bar, pub, βιβλιοθηκών, εμπορικών καταστημάτων, ξενοδοχείων κτλ.

hotspot

 Πλεονεκτήματα και οφέλη για τον ιδιοκτήτη

του HS Network Manager

 

network manager