Μια απλή και συνάμα έξυπνη σελίδα σύνδεσης για εσάς

Η πρώτη εντύπωση είναι και η πιο σημαντική. Δυναμικός σχεδιασμός, χρώμα και δια-δραστικότητα είναι  τα σημεία κλειδιά για να μεταμορφώσετε το Hotspot portal σας.

Τέλος στα στατικά templates. Υιοθετήστε δυναμικές και προσαρμοσμένες στα μέτρα σας (custom) παρουσιάσεις και ξεπεράστε την κλασική έλλειψη περιεχομένου.

Το HS Network Manager έρχεται με ένα μεγάλο εύρος επιλογών και δυνατών συνδυασμών για την δημιουργία αρχικών σελίδων σύνδεσης (Login pages) που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των τελικών χρηστών.

SOCIAL LOGIN. Ζήστε "κοινωνικά" και παραμείνετε συνδεδεμένοι

Οι άνθρωποι στις μέρες μας, συνδέονται καθημερινά στα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό σημαίνει ότι είναι πρόθυμοι και εξοικειωμένοι με την ιδέα του να μοιραστούν τις πληροφορίες τους απροβλημάτιστα.

Οι περισσότεροι αναζητούν μια γρήγορη πρόσβαση στο διαδίκτυο, που θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν απερίσπαστα την παραμονή τους στα κοινωνικά δίκτυα. Αυτή η τάση αποτελεί μια επιχειρηματική ευκαιρία. Το HS Network Manager δίνει τη δυνατότητα, ενεργοποιώντας την επιλογή "social login", παροχής γρήγορης και αξιόπιστης πρόσβασης WiFi στον τελικό χρήστη.

Τα δημοφιλέστερα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης στα χέρια σας: Facebook, Twitter, Google +. Επιπλέον των παραδοσιακών μεθόδων εγγραφής και σύνδεσης, η λειτουργία social login επιτρέπει τη σύνδεση του χρήστη, γρήγορα και απλά.

Χωρίς χάσιμο χρόνου και με εμφανή βελτίωση της συνολικής εμπειρίας χρήστη. Μπορούμε να ζητήσουμε στο χρήστη να κάνει "Like" η "Follow" σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της επιλογής μας, που του επιτρέπουν να ενημερωθεί για νέα και προσφορές. Ενεργοποιήστε το Social Login και δώστε αυτή τη λειτουργικότητα στο hotspot σας.

Μερικοί από τους λόγους για να επιλέξετε την λειτουργία Social Login

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την διαδικασία Login

Το HS Network Manager περιλαμβάνει πολλές επιλογές που επιτρέπουν την εισαγωγή πληροφοριών, φορμών και εικόνων που θα εμφανίζονται κατά την εγγραφή ή σύνδεση του τελικού χρήστη στο hotspot. Είναι πλέον εύκολο να επεξεργαστείτε ή να τροποποιήστε html templates και να χρησιμοποιήσετε δικά σας CSS. Μία ελκυστική, εύκολη και πάνω από όλα ολοκληρωμένη υπηρεσία με σκοπό  να προσεγγίσει μεγάλο αριθμό χρηστών αλλά και ταυτόχρονα να εξασφαλίσει την ικανοποίησή τους καθώς και πολύ πιθανά, την αύξηση του μέσου χρόνου παραμονής τους στο hotspot. Καθορίστε τις ιδέες σας και προχωρήστε με τις παρακάτω επιλογές υλοποίησης:
  1. Background images (Εικόνες φόντου): Μετατρέψτε σε εικόνα  το τοπίο, την παρεχόμενη υπηρεσία ή κάποια καθημερινή επαναλαμβανόμενη ενέργεια. Δημιουργήστε την οπτική βάση της τοποθεσίας του hotspot σας.
  2. Multilanguage option (Πολυγλωσσικότητα): Χρήστες από όλο τον κόσμο, μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία ακολουθώντας τις οδηγίες στην δική τους γλώσσα. Πέντε (5) βασικές γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Ιταλικά) και δυνατότητα τριών (3) επιπλέον γλωσσών της επιλογής σας, τις οποίες παραμετροποιείτε και μεταφράζετε κατά βούληση.
  3. Welcome message (Μήνυμα Καλωσορίσματος): Κάντε την αρχική προσέγγιση και προσφέρετε μία άνετη εμπειρία σύνδεσης.
  4. Service description (Περιγραφή Υπηρεσίας): Προτείνετε τις πιο σημαντικές διαθέσιμες υπηρεσίες και δώστε τις οδηγίες για εγγραφή σε αυτές.
  5. Registration form (Φόρμα Εγγραφής): Αποφασίστε τις πληροφορίες που θέλετε να εισάγουν οι τελικοί χρήστες κατά την εγγραφή. Το σύστημα μπορεί να στέλνει στους τελικούς χρήστες τα διαπιστευτήρια τους ή επιβεβαιώσεις ή γιατί όχι να τους ανακατευθύνει σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες.
  6. Method of payment (Τρόποι πληρωμής): Παρουσιάστε τους τρόπους πληρωμής της υπηρεσίας στους τελικούς πελάτες και καλέστε τους να επιλέξουν αυτόν που επιθυμούν.